nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment / Decoratieve raamfolie /

Interieurfolie Premium

Interieurfolie-Premium

Interieurfolie voor een complete metamorfose


Bent u uitgekeken op uw interieur, maar zijn de materialen nog niet aan vervanging toe? Heeft u ondanks dat toch zin om uw woning of bedrijf een complete metamorfose te geven? Hoewel u van dat idee vast enthousiast zult worden, zal dat waarschijnlijk niet gelden voor de kosten, rommel en overlast die daarbij komen kijken. Gelukkig heeft Raamfolie-Winkel.nl daar nu dé oplossing voor. U kunt bij ons namelijk niet alleen maar raamfolie kopen, sinds kort ook interieurfolie!
 


Weergave:


Bezig met laden...

Plakfolie voor meubels en andere oppervlakken


Het brede scala aan toepassingen van onze interieur wrap folie strekt zich uit van het beplakken van afzonderlijke meubels tot het compleet uitvoeren van keukenfronten, deuren, tegels, kasten, trappen, wanden en vloeren. Alle gladde oppervlakken, zoals glas, keramiek, hout, kunststof, metaal en beton, kunnen namelijk worden afgedekt met deze high-tech meubelfolie. In zowel particulier als zakelijk gebruik zijn de mogelijkheden van plakfolie voor meubels eindeloos. Daarnaast is het een zeer duurzame verfraaiing omdat u niet meteen hele meubels en andere interieurstukken hoeft te vervangen!

 

Snel en eenvoudig restylen met meubelfolie


Met onze innovatieve, hoogwaardige zelfklevende folie voor meubels bereikt u in korte tijd een complete interieur-upgrade, zónder last te hebben van lawaai, vuil of stof. Bovendien is de interieurfolie erg eenvoudig in gebruik. Alle interieurfolies zijn immers nagenoeg geheel 3D-vervormbaar, waardoor naadloze installatie op hoeken en randen mogelijk is. De interieurfolie kunt u zien als een soort interieur wrap folie, waarmee u alle oppervlakken kan wrappen.  Zo ligt met onze interieurfolie een grote verscheidenheid aan effecten, patronen en structuren binnen handbereik. Of u nu voor hout- of marmerlook wilt gaan of de voorkeur geeft aan abstracte patronen of rustige basistinten, het is allemaal mogelijk met onze interieur wrap folies!

 

Overige eigenschappen van interieur wrap folie


Het feit dat de meubel plakfolie gemakkelijk in gebruik is, maakt de fraaiste resultaten mogelijk. Dat is echter nog niet alles. Onze design folies hebben namelijk een zeer realistisch uiterlijk, soms zelfs met een voelbare structuur. Verder is de interieurfolie ecologisch verantwoord, omdat deze geen schadelijke weekmakers bevat en vrij is van zware metalen als lood, cadmium, kwik en chroom. Daarnaast is iedere interieur- of meubelfolie waterdicht, hittebestendig, vuilbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Hierdoor kunnen de folies zelfs toegepast worden in natte ruimtes zoals badkamers. Water of stoom heeft immers geen enkele invloed op de kleefkracht van onze interieurstickers. Ten slotte is onze zelfklevende folie voor meubels brandvertragend en brandwerend tot 130 °C en is het bestand tegen normale huishoudelijke substanties.

 

Montage van en garantie op de meubelfolie


Ondanks het extreem robuuste materiaal (dikte van 250-700 μm), laten deze films zich bijzonder vormvast verwerken tijdens de installatie. Montage is dan ook heel goed zelf uit te voeren. Te meer omdat de meubelstickers niet alleen schok- en krasbestendig zijn, maar ook beschikken over een luchtkanalensysteem. Luchtbelletjes zijn daardoor altijd netjes te verwijderen zonder dat u de folie los hoeft te maken. Verder is montage mogelijk tussen de 15 en 25 graden en zijn de stickers vervormbaar door een föhn te gebruiken (vanaf 175 graden). Na de installatie is deze zelfklevende folie voor meubels eenvoudig te reinigen met alle gangbare niet-agressieve schoonmaakmiddelen. Wilt u de film weer verwijderen? Ook dat is, ondanks de erg goede kleef eigenschappen, geen probleem. De interieurstickers kunnen namelijk verwijderd worden zonder enige lijmresten achter te laten. Tot die tijd profiteert u van een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar (bij binnengebruik) en een economische levensduur die oploopt tot wel 17 jaar. Onze plakfolie voor meubels levert dan ook indrukwekkende resultaten op in elk woon- en werkgebied! Heeft u nog vragen over onze interieurfolie of wilt u gewoon nog wat extra informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
 

Certificeringen


Alle meubelstickers beschikken over een brand-, geluid- en antibacteriële normering en hebben een A+ energielabel. Daarnaast beschikt Raamfolie-Winkel.nl over verschillende certificaten en rapporten: CE keurmerk EN 13501-1:2007 EN ISO 11925-2 EN 13823:2002 EN 15102:2007 A1:2011 EN 12149-B EN 12149-C ISO 354 EN 12524 EN 12667 ATCC 6538 P ATCC 8739.