nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Blinderende raamfolie

Ramen blinderen met blindeerfolie


Ramen blinderen met blindeerfolie van Raamfolie-winkel is nog nooit zo makkelijk geweest. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten blindeerfolie, geschikt voor alle verschillende doeleinden. Blindeerfolie kunt u gebruiken om uw ruiten te blinderen op een voordelige en simpele manier. Uw ramen blinderen met blindeerfolie is een goedkoper alternatief voor bijvoorbeeld gezandstraald glas. Geblindeerde ramen zijn prettig voor een stukje privacy of om te verduisteren. Als u uw ramen wil blinderen kunt u kiezen voor privacyfolie met een zandstraal effect, of voor anti-inkijk raamfolie. Beide zijn verkrijgbaar in statische- of zelfklevende uitvoering. Geblindeerde ramen met  anti-inkijk raamfolie zorgen ervoor dat u zelf wel naar buiten kan kijken, maar iemand die  van buiten naar binnen kijkt kan niet naar binnen kijken.  

Wilt u uw ramen blinderen op een andere manier, dan hebben we ook nog inkijkwerende folie in de vorm van van textielfolie, dat is een soort combinatie tussen vitrage en folie. Ten slotte kunt u uw ramen blinderen met verduisteringsfolie. Dit is de donkerste variant waardoor (haast) geen licht meer binnenkomt, vaak gebruikt voor het blinderen van binnenruimtes zoals slaapkamers of kinderkamers.Gemakkelijk uw ruiten blinderen


Bij Raamfolie-winkel zorgen wij ervoor dat u heel gemakkelijk zelf uw ramen kunt blinderen. U moet wel nauwkeurig te werk gaan als u de blindeerfolie aanbrengt, maar met het juiste gereedschap kan in principe iedereen zijn zelf ramen blinderen. Met de meegeleverde plakinstructie bij elke bestelling voor blindeerfolie kunt u stap voor stap zien hoe het aanbrengen van de blindeerfolie werkt. Bij Raamfolie-winkel hebben we zowel statische als zelfklevende blindeerfolie in het assortiment.
Statische blindeerfolie hecht zich automatisch aan een oppervlak, zonder dat deze een lijmlaag heeft. Statische blindeerfolie kunt u dus ook gemakkelijk weer verwijderen, zonder dat er lijmresten achterblijven op uw raam. Geblindeerde ramen kunt u ook creëren met zelfklevende blindeerfolie.
De lijm van zelfklevende blindeerfolie is permanent en dus lastiger te verwijderen van uw ramen. Als u deze blindeerfolie aanbrengt is het dus belangrijk dat uw ramen schoon zijn, zodat u de zelfklevende blindeerfolie in een keer goed kan aanbrengen.
Bij Raamfolie-winkel hebben we daarvoor een goede window cleaner, waarmee u uw ramen volledig vetvrij en schoon kan maken voordat u uw ramen gaat blinderen. Volg vervolgens stapsgewijs de plakinstructie van de blindeerfolie en gebruik hierbij het juiste gereedschap, dan staat niets meer in de weg voor het verkrijgen van uw eigen geblindeerde ramen.

 

Blindeerfolie van Raamfolie-winkel.nl

 

Raamfolie-winkel.nl staat altijd voor u klaar als u vragen heeft over het kopen of aanbrengen van blindeerfolie. Wij staan voor de allerbeste kwaliteit raamfolie, en we kunnen u dan ook altijd vakkundig advies geven. 
Besteld u bij ons uw blinderingsfolie? Wij hebben een grote voorraad liggen, waardoor de blindeerfolie dus snel bij u thuis zal zijn en u snel uw gewenste geblindeerde ramen heeft!