nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Decoratieve raamfolie

Raamdecoratie van Raamfolie-winkel.nlDecoratiefolie van Raamolfie-winkel.nl komt in veel verschillende varianten. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen wij met onze raamdecoratie bijna alle wensen voldoen. Raamdecoratie kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Zou kunt u het inzetten om te verduisteren, om meer privacy te creëren, maar ook voor puur decoratieve doeleinden. Bij elke bestelling die u bij Raamfolie-winkel.nl plaatst krijgt u er een handige plakinstructie bij, zodat u makkelijk zelf de raamdecoratie aan kunt brengen op uw ramen.


Verschillende soorten raamdecoratieBij raamfolie-winkel.nl tref je een uitgebreide selectie aan van diverse raamdecoraties. Ons assortiment omvat onder andere glas-in-lood folie, waarmee u het effect van een glas-in-lood raam kan nabootsen, en dat alles met een meer budgetvriendelijke en moeiteloze benadering dan een authentiek glas-in-lood raam. Ook bieden we een variëteit aan gekleurde folies, zoals effen roze of zonnig geel, waarmee je jouw ramen een levendige uitstraling kunt geven. Verder hebben we decoratiefolies met charmante patronen, waarmee je een speels en creatief element aan je ramen kunt toevoegen.
Ten slotte is er de optie voor interieurfolie, die niet bedoeld is voor ramen, maar juist op meubels met een glad oppervlak aangebracht kan worden.Dit stelt je in staat om bijvoorbeeld tafels te verfraaien. Onze interieurfolies zijn beschikbaar in talloze kleuren en patronen. Kortom, voor ieder individu is er een geschikte vorm van decoratiefolie te ontdekken die perfect aansluit bij de persoonlijke voorkeur!

 

Statische of zelfklevende raamdecoratieBinnen de verschillende soorten raamdecoratie folie, onderscheiden we ook statische en zelfklevende varianten. Statische folie is folie die u kan herpositioneren als u de folie net even verkeerd geplakt heeft. Zelfklevende raamfolie hecht onmiddellijk aan het oppervlak bij aanbrengen, waardoor herpositionering van de decoratie folie niet mogelijk is. Het is dus heel belangrijk dat u deze netjes aanbrengt. Daarnaast is statische raamfolie herbruikbaar, terwijl zelfklevende raamdecoratie eenmalig gebruikt kan worden. Het is daarom essentieel om vooraf goed te overwegen welk type raamdecoratie folie het beste bij uw behoeften past.

 

Raamdecoratie op maatBij Raamfolie-winkel.nl kunt u elke vorm van raamdecoratie op maat laten snijden. Dit betekent dat er voor elke glasplaat of raampartij wel een oplossing te vinden is. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om raamdecoratie op een draaikiep raam te plakken, waarmee u inkijk in uw slaapkamer kan voorkomen. Om deze reden is raamdecoratie folie dus een geschikte oplossing voor iedereen. Als u vragen heeft over het aanmeten van de raamdecoratie, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder, en geven u altijd eerlijk en deskundig advies.