nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Decoratieve raamfolie

Raamdecoratie van Raamfolie-winkel.nl


Decoratiefolie van Raamolfie-winkel.nl komt in veel verschillende varianten. Zo is er voor ieder wat wils, en kunnen wij met onze raamdecoratie bijna alle wensen volbrengen. Raamdecoratie kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Zou kunt u het inzetten om te verduisteren, om meer privacy te creëren, maar ook voor puur decoratieve doeleinden. Bij elke bestelling die u bij Raamfolie-winkel.nl plaatst krijgt u er een handige plakinstructie bij, zodat u makkelijk zelf de raamdecoratie aan kunt brengen op uw ramen.


Verschillende soorten raamdecoratie


Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie in ons assortiment. Bij Raamfolie-winkel.nl hebben we onder andere glas-in-lood folie, waarmee u het effect van een glas-in-lood raam kan nabootsen. Goedkoper en eenvoudiger dan een echt glas-in-lood raam! Daarnaast hebben we gekleurde folie, zoals een effen roze of gele folie, waarmee u uw glazen een leuke kleur kan geven. Ook hebben we decoratiefolie in leuke patronen, waarmee u een speels effect aan uw ramen kan geven. Ten slotte kunt u ook nog kiezen voor interieurfolie. Interieurfolie plakt u niet op uw ramen maar kunt u op meubels met een vlakke ondergrond plakken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een tafel of een gladde wand beplakken. De interieurfolies zijn er ook in veel verschillende kleuren en patronen.

Statische of zelfklevende raamfolie


Binnen de verschillende soorten raamdecoratie folie, is er ook nog een verschil tussen statische en zelfklevende raamfolie. Statische folie is folie die u kan herpositioneren als u de folie net even verkeerd geplakt heeft. Zelfklevende raamfolie is folie die meteen aan het oppervlak kleeft als u de folie aanbrengt. Deze kunt u dus niet herpositioneren, het is dus heel belangrijk dat u deze netjes aanbrengt. Statische raamfolie kunt u meerdere keren gebruiken, zelfklevende raamfolie is voor eenmalig gebruik.

Raamdecoratie op maat


Bij Raamfolie-winkel.nl kunt u elke vorm van raamdecoratie op maat laten snijden. Dit betekent dat er voor elke glasplaat of raampartij wel een oplossing te vinden is. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om raamdecoratie op een draai kiepraam te plakken, waarmee u inkijk in uw slaapkamer kan voorkomen. Om deze reden is raamdecoratie folie dus een geschikte oplossing voor iedereen. Als u vragen heeft over het aanmeten van de raamdecoratie, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder, en geven u altijd eerlijk en deskundig advies.