nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment / Decoratieve raamfolie /

Decoratieve raamfolie | Excellent |Zelfklevend

Decoratieve glasfolie met een eigen stijl!

Op deze pagina vindt je een uitgebreid aanbod aan decoratieve raamfolies waarmee je niet alleen prachtige optische effecten kan creëren, maar waarmee je het buren en voorbijgangers ook moeilijker maakt om naar binnen te kijken. De decoratieve raamfolies van Raamfolie-winkel.nl komen in verschillende patronen, zodat er altijd een decoratiefolie bij jouw raam past.Weergave:


Bezig met laden...

Decoratieve raamfolie van raamfolie-winkel.nl


Plakfolie voor raamdecoratie is multifunctioneel. Je kan er je raam mee decoreren, maar je het ook gebruiken om het zicht door je ramen te verminderen. Dit kan bijvoorbeeld een oplossing zijn voor ramen aan de voorkant van je woning, of bij je voordeur, waar veel inkijk is. Je kan de decoratie folie plakken op alle ramen waar jij de inkijk wil verminderen want de decoratieve kleeffolie is makkelijk op maat te snijden. Daarnaast kan je de decoratieve raamfolie ook nog op andere gladde oppervlakken bevestigen zoals op glazen tafelbladen of gladde keukenkastjes. Ten slotte is een ander groot voordeel van decoratieve raamfolie dat het UV-werend is en verblinding tegengaat. 

Decoratiefolie plakken is ook nog eens zeer eenvoudig!


Decoratieve raamfolie is zeer eenvoudig aan te brengen op ramen en andere gladde oppervlakken omdat de decoratiefolie zelfklevend is. Zoals eerder benoemd is alle decoratieve glasfolie eenvoudig op maat te snijden, waardoor het altijd op jouw raampartij past. Daarnaast is het heel eenvoudig om de decoratieve kleeffolie aan te brengen op je ramen zonder bubbeltjes en bellen onder de folie achter te laten. Wanneer je de decoratieve folie weer wil verwijderen doe je dit eenvoudig zonder lijmresten op de ramen of het andere oppervlak achter te laten. Op Raamfolie-winkel.nl vind je bovendien een uitgebreide handleiding over hoe je onze raamfolie het beste kan aanbrengen. 

Interesse in decoratiefolie voor op je raam?


Heb je interesse in decoratieve raamfolie van Raamfolie-winkel.nl, maar heb je nog vragen? Twijfel dan niet om onze klantenservice een berichtje te sturen via de chat op de site. Je kan hier terecht met al je vragen over onze raamfolies. Wij helpen je graag met het uitkiezen van de juiste decoratiefolie voor op jouw raam. Belangrijk om te weten is dat de gehele serie decoratieve films geleverd wordt met een garantie van 10 jaar!