nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Autoglasfolie

Auto raamfolieAuto raamfolie is een zeer dunne raamfolie voor je auto die op de ruiten geplakt kan worden.
De polyester film wordt aan de binnenzijde van de ruiten aangebracht.
De folie heeft een plaklaag waardoor de folie stevig bevestigd kan worden op de ruit.
 

Thermisch schild met raamstickers voor uw auto

De raamfolie voor je auto bevat blockers die een thermisch schild vormen tegen het zonlicht en de schadelijke uv-straling. De temperatuur in de auto wordt daardoor veel aangenamer. De auto raamfolie is opgebouwd uit een dubbele laag en voorzien van een anti-kras laag. De raamfolie voor je auto is ontspiegeld, zodat er geen reflectie of weerkaatsing is.

Auto raamfolie in verschillende uitvoeringen

De auto raamfolie is er in verschillende lichtdoorlaatbaarheid. De lichtdoorlaatbaarheid van de auto raamfolie is beschikbaar in:  20%, 35%, 50%. Donker, middel en licht getint. Op deze manier kun je je autoruiten laten tinten. Het is ook mogelijk om op deze manier je autoruiten te blinderen. Als je je auto ramen laat blinderen, is er een verschil in de lichtdoorlaatbaarheid van de raamstickers op de auto. Een auto raamfolie met een lichtdoorlaatbaarheid van 5% kan vanaf de B-stijl op de autoruiten geplakt worden. Het percentage lichtdoorlaatbaarheid bepaald of er gesproken kan worden van autoruiten tinten of autoruiten blinderen.

Behalve zelfklevende raamfolie voor je auto is er ook statische zonwerende auto raamfolie verkrijgbaar. Dit is eenvoudig op en van het glas te halen wanneer u tijdelijk uw ramen wilt beschermen tegen de zon.Weergave:

Reinigingsadvies

De autoraamfolie kan makkelijk schoongemaakt worden met water en een beetje huishoud azijn. Pas wel op voor bijvoorbeeld zandkorrels of gereedschappen met scherpe randjes want dan kan de folie beschadigd raken.

Ook is het beter geen scherpe of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken om ervoor te zorgen dat de auto raamfolie zo lang mogelijk zijn kwaliteit kan bewaren. Hetzelfde advies geldt wanneer je je autoramen hebt laten blinderen of tinten.