nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie in verschillende soorten

Onze zonwerende raamfolie is leverbaar in verschillende soorten: neutrale en spiegelende zonwerende folie. De neutrale raamfolie is verkrijgbaar in een licht, middel en donker getinte variant. Hetzelfde geldt voor onze spiegelende zonwerende folie. Deze is verkrijgbaar in licht-spiegelend (Spiegel 50), middel-spiegelend (Spiegel 70) en donker-spiegelend (Spiegel 80).
De hoeveelheid warmtewering ziet u hieronder vermeld in de afbeelding.

 Zonwerende folie is de oplossing tegen warmte!

In het voorjaar en de zomer zorgen zonlicht en UV-straling ervoor dat de ruimtes in uw huis, school of pand snel opwarmen. De elementen van uw pand die de minste weerstand bieden, zijn de glaspartijen. Dit komt doordat enkel glas en dubbele beglazing het opwarmende effect van de zon nauwelijks tegen kunnen gaan. HR, HR+, HR++ en zelfs HR+++ glas bieden na enkele hete dagen immers onvoldoende weerstand om de hitte uit uw pand te houden.

Gelukkig biedt de zonwerende raamfolie van Raamfolie-Winkel.nl de oplossing! Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. Deze folie kan dan ook het beste gebruikt worden als isolerende raamfolie. Daarnaast is deze raamfolie goed beschermd tegen de weersinvloeden.
 

Zonwerende raamfolie in verschillende soorten

Onze zonwerende raamfolie is leverbaar in verschillende soorten: neutrale en spiegelende zonwerende folie. De neutrale raamfolie is verkrijgbaar in een licht, middel en donker getinte variant. Hetzelfde geldt voor onze spiegelende zonwerende folie. Deze is verkrijgbaar in licht-spiegelend (Spiegel 50), middel-spiegelend (Spiegel 70) en donker-spiegelend (Spiegel 80). In deze raamfolies zitten speciale UV-absorbers die ervoor zorgen dat warmte voor een groot deel geblokkeerd wordt. Hierdoor zijn de folies perfect te gebruiken als raamisolatie folie. De donker getinte en spiegelende warmtewerende raamfolies kunnen een temperatuurverlaging van maar liefst 6 tot 8 graden opleveren!

Isolerende raamfolie geeft direct resultaat!

Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten. Met raamisolatie folie kan de verwarming in de winter namelijk een standje lager. Dit komt doordat deze isolerende raamfolie de K-waarde (isolatiewaarde) tot wel 41% kan verbeteren! Bovendien is onze raamisolatie folie een 'groen' alternatief als u maatschappelijk verantwoord bezig wilt zijn.

Onze zonwerende folies zijn verkrijgbaar in verschillende rolbreedtes: 50 cm, 100 cm, 152 cm en 182 cm. Op deze wijze kunt u zo gunstig mogelijk uw raamformaten uit de folie halen.

Bestelt u liever uw raamfolie op maat? Geen probleem, onze snijafdeling biedt u tegen geringe kosten de mogelijkheid om uw isolerende raamfolie kant en klaar aan te leveren. Samen met de bij ons te bestellen montageset voor warmtewerende raamfolie is het voor iedereen mogelijk om zelf de folie aan te brengen. Vindt u zelf monteren toch te lastig of is het project te groot om zelf te doen?
Wij kunnen u in contact brengen met een montagebedrijf in uw regio.
Deze verzorgt zelf de offerte, de uitvoering en de nazorg voor de montage van de bij ons gekochte folie. Zo bent u verzekerd van de beste prijs en kwaliteit!

 

Zonwerende raamfolie uitleg