nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Gekleurde raamfolie

Gekleurde raamfolie van Raamfolie-winkel.nl 


Bij raamfolie-winkel.nl hebben we raamfolie in alle kleuren en patronen. Raamfolie in transparante effen kleuren wordt vaak gebruikt ter decoratie van glazen wanden om het idee van gekleurd glas te creëren. Bij Raamfolie-winkel.nl hebben we gekleurde raamfolie die transparant is waarbij je nog door de ruit heen kan kijken, maar we hebben ook volledig dekkende raamfolie waarbij er een gekleurde, geblindeerde scheidingswand ontstaat. 
 


Sfeer creëren met gekleurde plakfolie


Door je ramen of deuren te beplakken met gekleurde folie voor glas kun je je woning gemakkelijk een nieuwe uitstraling geven. Ga bijvoorbeeld voor raamfolie in antraciet kleur en je geeft direct een moderne, industriële uitstraling aan je woning. Raamfolie met kleur kun je niet alleen gebruiken voor ramen, maar je kan het ook aanbrengen op bijvoorbeeld glazen vitrines, etalages of spiegels. Op deze manier kun je oude meubels of spiegels gemakkelijk opknappen en een nieuwe uitstraling geven. 

Privacy door dekkende plakfolie in kleur


Glazen deuren of wanden in je woning of op je kantoor zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar het gevoel van privacy kan soms ontbreken. Als je hier last van hebt, kan je ervoor kiezen om dekkende raamfolie aan te brengen. Op deze manier kan er niemand meer door de glazen deur of wand heen kijken en heb jij alle privacy die je nodig hebt. Ook de dekkende plakfolie hebben we in allerlei verschillende kleuren. Zo hebben we onder andere mat zwarte plakfolie, dekkende raamfolie in het groen, witte raamfolie en nog veel meer verschillende kleuren. Beleef de sensatie van al deze plastic folies in kleur. 

Permanente of niet permanente dekkende raamfolie? 


Wanneer je gekleurde folie wil kopen vraag je je waarschijnlijk af wat het verschil is tussen permanente en niet-permanente raamfolie. Zelfklevend permanent gekleurde plakfolie is bestemd voor jarenlange toepasbaarheid. De gekleurde plakfolie is namelijk voorzien van  een krachtige lijmlaag aan de achterkant van de folie. Niet permanent gekleurde plakfolie hecht zichzelf met minder plakkracht aan een oppervlak, maar is ook weer eenvoudig te  verwijderen. Niet permanente raamfolie is dus een goed idee als je je ruimte tijdelijk wil  voorzien van gekleurde dekkende folie. Dit kan een oplossing zijn voor evenementen zoals  carnaval, beurzen, evenementen of winkelverkoop acties. In die gevallen kunnen glazen dus beplakt worden met gekleurde statische raamfolie. 

Gekleurde folie kopen bij Raamfolie-winkel.nl


Raamfolie-winkel.nl staat voor je klaar voor al je vragen over gekleurde plakfolie. Bij elke raamfolie die je bij ons koopt zit een handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je raamfolie het beste kan aanbrengen. Raamfolie-winkel.nl staat bovendien voor de allerbeste kwaliteit raamfolie, en onze medewerkers kunnen je daarom ook altijd vakkundig en passend advies geven. Verzending van gekleurde raamfolie is al gratis bij bestelling boven de €95,00. Door onze grote voorraad zal de gekleurde raamfolie snel bij jou thuis zijn!