nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Gekleurde raamfolie

Raamfolie met kleur van Raamfolie-winkel.nl 


Bij raamfolie-winkel.nl hebben we raamfolie in alle kleuren en patronen. Raamfolie met transparante effen kleur wordt vaak gebruikt ter decoratie van glazen wanden om het idee van gekleurd glas te creëren. Bij Raamfolie-winkel.nl hebben we gekleurde plakfolie die transparant is waarbij je nog door de ruit heen kan kijken, maar we hebben ook volledig dekkende raamfolie waarbij er een gekleurde, geblindeerde scheidingswand ontstaat. 
 


Sfeer creëren met gekleurde plakfolie


Door je ramen of deuren te beplakken met gekleurde folie voor glas kun je je woning gemakkelijk een nieuwe uitstraling geven. Ga bijvoorbeeld voor zwarte raamfolie en geef direct een moderne, industriële uitstraling aan je woning. Raamfolie met kleur kun je niet alleen gebruiken voor ramen, maar je kan het ook aanbrengen op bijvoorbeeld glazen vitrines, etalages of spiegels. Op deze manier kun je oude meubels of spiegels gemakkelijk opknappen en een nieuwe uitstraling geven door middel van gekleurd glas. 

 

Privacy door dekkende en gekleurde plakfolie


Glazen deuren of wanden in je woning of op je kantoor zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar het gevoel van privacy kan soms ontbreken. Als je hier last van hebt, kan je ervoor kiezen om dekkende raamfolie met kleur aan te brengen. Op deze manier kan er niemand meer door de glazen deur of wand heen kijken en heb je alle privacy die je nodig hebt. Ook de dekkende plakfolie hebben we in allerlei verschillende kleuren, zodat je zelf kan kiezen welk gekleurd glas het beste past bij jouw ruimte. Beleef de sensatie van al deze plastic folies in kleur.

Permanente of niet permanente dekkende raamfolie? 


Wanneer je gekleurde plakfolie wil kopen vraag je je waarschijnlijk af wat het verschil is tussen permanente en niet-permanente raamfolie. Zelfklevend permanent gekleurde plakfolie is bestemd voor jarenlange toepasbaarheid. De folie is aan de achterkant namelijk voorzien van een krachtige lijmlaag. Niet permanent plakfolie hecht zichzelf daarentegen met minder plakkracht aan een oppervlak, en is daardoor weer eenvoudig te verwijderen. Niet permanente raamfolie is dus een goed idee als je je ruimte tijdelijk wil voorzien van gekleurd glas. Dit kan een oplossing zijn voor evenementen zoals carnaval, beurzen, evenementen of winkel verkoopacties. 

Gekleurde folie kopen bij Raamfolie-winkel.nl


Raamfolie-winkel.nl staat voor je klaar voor al je vragen over gekleurde plakfolie. Bij elke raamfolie die je bij ons koopt zit een handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je raamfolie het beste kan aanbrengen om zo gekleurd glas te creëren. Raamfolie-winkel.nl staat bovendien voor de allerbeste kwaliteit raamfolie, en onze medewerkers kunnen je daarom ook altijd vakkundig en passend advies geven. Levering van gekleurde plakfolie hoeft niet lang te duren. Door onze grote voorraad zal de gekleurde plakfolie snel bij jou thuis zijn!

Garantie: 2 jaar op verticale plaatsing en 1 jaar op horizontale plaatsing