nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Decor| Gerbera|
Decor| Gerbera|
Gerbera - bloemen interieursticker Vindt u uw interieur wat saai of basic? Mist u wat kleur in uw huis, maar bent u geen held in het onderhouden van bloemen? Denk dan eens een...
€ 3,47
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Gerbera - bloemen interieursticker


Vindt u uw interieur wat saai of basic? Mist u wat kleur in uw huis, maar bent u geen held in het onderhouden van bloemen? Denk dan eens een interieurfolie! Wij bij Raamfolie-Winkel.nl hebben diverse soorten interieurfolie waaronder één met bloemen. Dit geeft gelijk kleur in huis zonder veel moeite! Het ziet er ook nog eens vrolijk uit. 

 

Deze meubelfolie met bloemenprint is makkelijk op uw meubels aan te brengen. De interieurolie is zelfklevend, waardoor deze stevig aan uw meubels blijft plakken. De bloemen interieursticker is bestelbaar in verschillende maten per 2 meter. 
 

Interieurfolie voor meubels en meer...


U kunt interieurstickers op verschillende manieren gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan afzonderlijke meubels tot het compleet uitvoeren van keukenfronten, deuren, tegels, kasten, trappen, wanden en vloeren. Op deze manier kunt u uw interieur een boost geven. 
 

Montage van en garantie op de bloemen meubelstickers


Het aanbrengen van de bloemen meubelfolie is heel goed zelf uit te voeren. De meubelstickers zijn niet alleen schok- en krasbestendig, maar beschikken ook over een luchtkanalensysteem. Dit maakt het verwijderen van luchtbelletjes gemakkelijker zonder dat u de folie los hoeft te maken. Door het gebruiken van een föhn tijdens het aanbrengen van de bloemen interieurfolie zijn de stickers vervormbaar (vanaf 175 graden). Bent u van plan om de folie weer te verwijderen? Dat is, ondanks de erg goede kleefeigenschappen, geen probleem. De meubelstickers laten namelijk geen lijmresten achter. Tot die tijd profiteert u van een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar (bij binnengebruik) en de economische levensduur die oploopt tot wel 17 jaar. Onze meubelfolie met bloemenprint levert dan ook indrukwekkende resultaten op in elk woon- en werkgebied!
 

Neem contact met ons op 


Wilt u meer informatie over onze bloemen meubelstickers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u helpen met uw vraag en eventueel een offerte opstellen bij interesse.