nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie voor op je ramenVeiligheidsfolie voor ramen is er voor verschillende doeleinden. Bij Raamfolie-winkel.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten veiligheidsfolie. Zo hebben wij doorval raamfolie, inbraakwerende raamfolie, explosiewerende raamfolie en anti-graffiti raamfolie. 


Soorten beveiligingsfolie

Doorval veiligheidsfolie


Doorval raamfolie is een veiligheidsfolie om glas veiliger te maken voor bijvoorbeeld spelende kinderen. Deze folie wordt om deze reden vaak toegepast in scholen, kinderdagverblijven, winkels en kantoren. Met deze veiligheidsfolie op je raam zal het glas niet versplinteren wanneer er iets of iemand tegenaan valt. Deze veiligheidsfolie moet voldoen aan strenge eisen, gesteld door de overheid, waardoor je dus verzekerd bent van een goede kwaliteit. Onze doorvalfolie komt in twee verschillende afmetingen, waaronder een brede en een smalle folie. Zo kan je zelf kijken welke vorm folie het best bij jouw raamafmetingen passen.
 

Inbraakwerende veiligheidsfolie

Inbraakwerende raamfolie is een dikke, taaie veiligheidsfolie die helder van kleur is en onzichtbaar op het raam geplakt kan worden. Onze inbraakwerende raamfolie heeft verschillende functies. Zo zorgt het voor ernstige vertraging wanneer inbrekers een raam proberen in te slaan. Mocht het inbrekers wel lukken, dan voorkomt inbraakwerende veiligheidsfolie dat er glasscherven in het rond vliegen die eventueel letsel kunnen veroorzaken doordat de glasscherven vast blijven zitten in de hechtlaag van de folie.
 

Explosiewerende veiligheidsfolie

Explosiewerende veiligheidsfolie, zoals de naam al doet luiden, ontmoedigt inbraken en beschermt bij explosies. Deze veiligheidsfolie is zeer taai en is daardoor haast ondoordringbaar. Een ander voordeel van de explosiewerende folie is dat ook bij deze folie er geen rondvliegende glasscherven zullen zijn. Explosiewerende folie is echte veiligheidsfolie, die doorgaans alleen gebruikt wordt voor hele zware calamiteiten. De montage van deze folie is alleen mogelijk met behulp van een zware rakel, die wij mee kunnen leveren bij de bestelling van explosiewerende beveiligingsfolie. 
 

Anti-graffiti veiligheidsfolie

Anti-graffiti folie is folie die, zoals de naam al verraadt, voorkomt dat graffiti zich hecht aan je ramen. Doordat graffiti zich niet hecht aan deze veiligheidsfolie, is het heel makkelijk om de graffiti na het aanbrengen te verwijderen. Met de anti-graffiti folie ben je vandalisten dus een stapje voor, en hoef je nooit meer met zeer agressieve middelen te gaan schrobben. 
 

Veiligheidsfolie kopen bij Raamfolie-Winkel.nl?


Wil je graag veiligheidsfolie kopen bij Raamfolie-winkel.nl? Bij alle subcategorieën vind je voor iedere veiligheidsfolie de prijs, de afmetingen en andere belangrijke specificaties. Bovendien zit bij elke raamfolie die je bij ons koopt een handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je raamfolie het beste kan aanbrengen. Kom je er nog niet helemaal uit en heb je advies nodig, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!