nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie voor op je ramen


Veiligheidsfolie voor ramen is er voor verschillende doeleinden. Bij Raamfolie-winkel.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten veiligheidsfolie. Zo hebben wij doorvalraamfolie, inbraakwerende raamfolie, explosiewerende raamfolie en anti-graffiti raamfolie. 

 

Soorten beveiligingsfolie

Doorvalraamfolie

Doorvalraamfolie is veiligheidsfolie om glas veiliger te maken voor bijvoorbeeld spelende kinderen. Deze folie wordt vaak toegepast in scholen, kinderdagverblijven, winkels en kantoren. Met deze veiligheidsfolie op je raam zal het glas niet versplinteren wanneer er iets of iemand tegenaan valt. Deze veiligheidsfolie moet voldoen aan strenge eisen, gesteld door de overheid, waardoor je dus verzekerd bent van een goede veiligheidsfolie. Onze doorvalfolie komt in twee verschillende afmetingen, waaronder een brede en een smalle folie. Zo kan je zelf kijken welke vorm folie het best bij jou raamafmetingen passen. 

Inbraakwerende raamfolie

Bij Raamfolie-winkel.nl verkopen we ook inbraakwerende veiligheidsfolie. Wil je inbraakwerende veiligheidsfolie kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat onze inbraakwerende raamfolie allemaal doet. De inbraakwerende raamfolie is een dikke, taaie folie die voor ernstige vertraging zorgt wanneer inbrekers de ruit proberen in te slaan. De inbraakwerende raamfolie is helder en onzichtbaar, en bovendien voorkomt het ook dat er glasscherven in het rond vliegen mocht de ruit toch breken.

Explosiewerende raamfolie

Explosiewerende veiligheidsfolie ontmoedigt inbraken en beschermt bij explosies. Deze veiligheidsfolie is zeer taai en is daardoor haast ondoordringbaar. Een ander voordeel van de explosiewerende folie is dat ook bij deze folie er geen rondvliegende glasscherven zullen zijn. Explosiewerende folie is echte beveiligingsfolie, die doorgaans alleen gebruikt wordt voor hele zware calamiteiten. De montage van deze folie is alleen mogelijk met  gebruik van een zware rakel, die wij mee kunnen leveren bij de bestelling van  explosiewerende beveiligingsfolie. 

Anti-graffiti folie

Anti-graffiti folie is folie die, zoals de naam al verraad, voorkomt dat graffiti zich hecht aan je ramen. Doordat graffiti zich niet hecht aan deze veiligheidsfolie, is het heel makkelijk om de graffiti na het aanbrengen te verwijderen. Met de anti-graffiti folie ben je vandalisten dus een stapje voor, en hoef je nooit meer met zeer agressieve middelen te gaan schrobben. 

 

Veiligheidsfolie kopen?


Wil je graag veiligheidsfolie kopen bij Raamfolie-winkel.nl? Bij alle subcategorieën vind je voor iedere veiligheidsfolie de prijs, de afmetingen en andere belangrijke specificaties. Kom je er nog niet helemaal uit en heb je advies nodig, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.