nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment / Zonwerende raamfolie /

Enkel- en dubbel glas zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie voor enkel en dubbel glas 

Raamfolie-winkel.nl biedt een alternatief voor airco’s, screens en overige mechanische zonwering. Namelijk: zonwerende raamfolie voor enkel glas en dubbel glas. Raamisolatie folie is voordeliger in aanschaf én in onderhoud. Mechanische onderdelen ontbreken, waardoor enkel het bevestigen van raamisolatie folie tijd kost. Warmtewerende folie kan zowel enkel- als dubbel glas isoleren. 

Enkel en dubbel glas isoleren 

Enkel of dubbel glas isoleren door isolerende raamfolie kan op verschillende manieren. Het assortiment van Raamfolie-winkel.nl bestaat uit licht getinte, middel getinte en donker getinte zonwerende raamfolies. De lichtst getinte zonwerende folie veranderd minder aan de uitstraling van het raam en houdt 50% warmte en 99% UV straling buiten de deur. Donkere isolatie voor enkel of dubbel glas zorgt voor een architectonische uitstraling van uw ramen en houdt 75% van de warmte tegen. Het zicht van buitenaf wordt tevens verminderd, maar niet geblokkeerd. 

Zonwerende raamfolie met spiegeling

Zonwerende folie voor enkel of dubbel glas is er ook in spiegelvorm. Deze glasfolie bevat metaaldeeltjes welke de zonnestraling reflecteert. Niet alleen wordt de warmte hierdoor tegengehouden, tegelijkertijd wordt ook het zicht van buitenaf gereflecteerd. Spiegelende zonwerende raamfolie voor enkel en dubbel glas wordt in diverse formaten geleverd. Het varieert in een rolbreedte van 100 cm of 152 cm of 172 cm. Ook varieert de zonwerende raamfolie in mate van spiegeling (licht tot donker) dat effect heeft op de warmtewering (50% tot 80%). 

Isolatiefolie monteren op enkel of dubbel glas

Het aanbrengen van zonwerende raamfolie op enkel of dubbel glas is zeer eenvoudig. Duidelijke instructies worden meegeleverd en nemen u stap voor stap mee in de bevestiging ervan.