nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment / Zonwerende raamfolie /

Kunststof ramen en daken zonwerende folie

Zonwerende raamfolie voor kunststof ramen en daken

 

Gewoon zonwerend glasfolie is niet geschikt voor kunststof ramen en daken. Kunststof heeft hele andere eigenschappen dan glas. Hierdoor heeft het speciale raamdecoratie voor kunststof nodig. Deze speciale raamfolie voor kunststof ramen en daken beweegt mee met het uitzetten en krimpen van het kunststof.Weergave:

Raambekleding voor uw kunststof dakkoepel

 

Naast raamdecoratie voor kunststof ramen kunt u onze raambekleding uiteraard ook plaatsen op uw kunststof dakkoepel. De folie wordt aan de buitenzijde van het raam aangebracht, waardoor de folie effectiever is dan wanneer deze aan de binnenzijde geplaatst wordt. Op deze manier wordt de warmte van de zon weerkaatst voordat de warmte het raam binnendringt.

Montage van raamdecoratie voor kunststof ramen

 

De raamfolie voor kunststof ramen van Raamfolie-winkel.nl zijn erg eenvoudig aan te brengen met onze plakinstructies. Wilt u liever niet zelf de kunststof raamfolie op uw raam of dakkoepel bevestigen? Wij kunnen u in contact brengen met een professioneel montagebedrijf bij u in de regio. U ontvangt van hen rechtstreeks een offerte, zodat u precies weet wat de te verwachten kosten zullen zijn. Ook de planning, facturering en verdere afwikkeling gebeurt rechtstreeks met dit bedrijf (natuurlijk bent u ook vrij om zelf een bedrijf voor de montage uit te kiezen).