Top
Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is de oplossing tegen warmte!

In voorjaar en zomer vormen het zonlicht en UV straling voor het snel opwarmen van ruimtes in uw huis, school of (bedrijfs-)pand. De minste weerstand bieden uw glaspartijen. Enkel glas en gewoon dubbele beglazing bieden nauwelijks weerstand tegen het opwarmend effect van de zon. Echter ook HR, HR+, HR++ EN zelfs HR+++ bieden na aanhoudende warme dagen onvoldoende weerstand.

Zonwerende raamfolie biedt de oplossing! Zonwerende raamfolie in interieur en exterieur kwaliteit! Zonwerende raamfolie is te onderscheiden in interieur en exterieur folie. De exterieur folie onderscheidt zich van de interne raamfolie door een sterkere kwaliteit en een goede weerstand tegen de weersinvloeden.


Zonwerende folie is er in verschillende soorten

Zonwerende folie is leverbaar in verschillende soorten: de neutrale- en de spiegelende zonwerende folie. De neutraal getinte folie is verkrijgbaar in licht-, middel- en donkergetint. Dat geldt ook voor de spiegelende zonwerende folie. Ook deze is verkrijgbaar in licht spiegelend (Spiegel 50),
middel-spiegelend (Spiegel 70 ) en de donker-spiegelend, (Spiegel 80).
In al deze glasfolies zitten UV absorbers die warmte voor een groot deel blokkeren. De donker getinte en vooral de spiegelende zonwerende folie kunnen wel een verlaging van 6 tot 8 graden opleveren!

Isolerende raamfolie geeft direct resultaat!

De zonwerende raamfolies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op energiekosten. Met isolerende raamfolie kan de verwarming in de winter een standje lager. In de zomer gebeurt met isolerende raamfolie precies hetzelfde met de airconditioning. Zo kan met deze isolerende raamfolie de K-waarde (isolatiewaarde) wel tot 41% verbeterd worden! Isolerende raamfolie is een 'groen' initiatief als u maatschappelijk verantwoord bezig wilt zijn!

De zonwerende raamfolies zijn verkrijgbaar in verschillende rolbreedtes: 50 cm, 100 cm, 152 cm en 182 cm. Op deze wijze kunt u zo gunstig mogelijk uw raamformaten uit de folie halen.

Bestelt u liever op-maat, geen probleem, onze snijafdeling biedt u tegen geringe kosten de mogelijkheid om uw isolerende raamfolie kant en klaar aan te leveren. Samen met de bij ons te bestellen montageset voor zonwerende folie is het zo voor iedereen mogelijk zelf de folie aan te brengen. Vindt u zelf monteren toch te lastig, of is het project te groot om zelf te doen? Dan kunt u ons montageteam inschakelen om de zonwerende raamfolie te laten monteren.* (*Projecten vanaf 10 m2)