Top
Anti-inkijk / Spiegel Raamfolie interieur of exterieur

Spiegelfolie is de folie die inkijk vermindert!

Spiegelfolie werkt net even anders. Deze spiegelende folie belemmerd het zicht naar binnen, maar geeft vrij uitzicht naar buiten. De spiegelfolie is van een zeer hoge kwaliteit en daarmee dus zeer hanteerbaar. Door deze folie kunt u de perfecte situatie voor uzelf of uw kantoorpersoneel creëren, waar inkijk niet gewenst is. Uw dure spullen zijn volledig uit zicht overdag.

Let op: hoe beter het contrast licht naar donker is, hoe beter de folie werkt.
wanneer het licht aan beide zijden ongeveer gelijk is, is het effect een stuk minder, in de avond is het anti-inkijkeffect verdwenen.

Inkijkwerende folie is tevens goed om UV-straling tegen te gaan

Inkijkwerende folie is een folie welke eenvoudig aan te brengen is. Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen.

Inkijkwerende folie wordt ook geleverd in een premiumversie op rolbreedte van 45 cm en 67,5 cm. De excellent versie van de inkijkwerende folie is zelfs verkrijgbaar in rolbreedtes van 50, 100, 150 en 180 cm!
Anti-inkijk  Spiegel  interieur

Anti-inkijk Spiegel interieur

€ 19,50
Combi-folie anti inbraak 7M/anti inkijk
Nieuw

Combi-folie anti inbraak 7M/anti inkijk

€ 39,50

Spiegelfolie raam is zeer eenvoudig aan te brengen

Spiegelfolie raam is eenvoudig aan te brengen op uw ramen. Kies voor de exterieur spiegelfolie raam of de interieur versie. De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten. Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie (deels) zijn werking. Spiegelfolie raam nú gemakkelijk online bestellen!