nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00

Verduisteringsfolie blokkeert niet alleen het zicht maar ook het licht!

De verduisteringsfolie van Raamfolie-winkel.nl is de perfecte oplossing om een ruimte te blinderen. De folie blokkeert namelijk naast het zicht ook het licht van buiten. De verduisteringsfolie is alleen verkrijgbaar in de excellent serie op een rolbreedte van 152 cm in de kleuren zwart/zwart en wit/zwart/wit (beide zijden zijn wit met een zwarte kern die niet zichtbaar is, maar die dient om het licht tegen te houden). Let wel op: bij HR+, HR++ en HR+++ mag alleen de zilverkleurige/witte verduisteringsfolie of de zilverkleurige/zwarte verduisteringsfolie aan de buitenzijde worden aangebracht. De spiegelende buitenzijde zorgt voor warmtewering, waardoor uw HR, HR+, HR++ en hoger beschermd is om aan de binnenzijde het licht te blokkeren. Onze verduisterende raamfolie wordt op vele diverse plaatsen toegepast, waaronder in fotostudio's, laboratoria, slaapkamers, kinderdagverblijven en nog meer! Liever zonwerende folie? Neem dan een kijkje bij onze zonwerende raamfolie.Weergave:
 

Verduisteringsfolie, óók voor ramen met een asymmetrische vorm!

Ramen met een asymmetrische vorm zijn vaak een erg lastige klus met (rol-) gordijnen. Omdat de folie in allerlei vormen te snijden is, is het zeker mogelijk om die afwijkende maten tot in de lastigste hoeken toe te passen, en zo ook deze lastige ruiten te blinderen voor licht én zicht. Verduisterend raamfolie biedt hier dé oplossing. Onze verduisteringsfolie wordt voornamelijk toegepast in bijvoorbeeld laboratoria, onderzoeksruimtes en foto studio's, maar ook in badkamers of slaapkamers en kinderdagverblijven.


Onze verduisterende raamfolie of verduisteringsfolie is enkel verkrijgbaar in de excellent serie op een rolbreedte van 152 cm. De beschikbare kleuren hierbij zijn zwart/zwart of wit/zwart/wit. Bij HR+, HR++ en HR+++ mag alleen de witte verduisteringsfolie aan de binnenzijde worden aangebracht in combinatie met spiegel 70 of spiegel 80 exterieur aan de buitenzijde. Let daar dus goed op.