Top
Inbraakwerende raamfolie
Combi-folie anti inbraak 7M/anti inkijk
Nieuw

Combi-folie anti inbraak 7M/anti inkijk

€ 39,50

Inbraak werende folie bezorgt meer veiligheid


Deze inbraakwerende raamfolie, of veiligheidsfolie, ontmoedigen inbraken en berovingen en verhinderen dat rondvliegende glasscherven letsel kunnen veroorzaken. Inbraak werende folie, is een taaie heldere onzichtbare folie, die er voor zorgt dat kapot slaan van het glas sterk wordt vertraagd.

Anti inbraakfolie is biedt hoge weerstand tegen inbraak!


De inbraak werende folie (anti inbraakfolie) wordt aan de binnenzijde van het glas aangebracht. Bij kapotslaan van de ruit zorgt de anti inbraakfolie ervoor dat de scherven vast blijven zitten in de taaie hechtlaag van de folie. De snelheid van de inbraak wordt enorm vertraagd en inbrekers zullen snel besluiten hun activiteiten te staken. Wanneer de anti inbraakfolie is aangebracht is het onzichtbaar, uw zicht naar buiten blijft ongehinderd. De lichtval naar binnen, ongewijzigd.Veiligheidsfolie wordt ook vaak gecombineerd


Veiligheidsfolie is tegenwoordig ook te combineren met een andere eigenschap, inbraakwerend en zonwerend. Letterlijk twee vliegen in een klap. De zonwerende veiligheidsfolie houdt niet alleen inbrekers, maar ook warmte en UV straling buiten. Inbraakvertragende folie is verkrijgbaar in de 7M kwaliteit, anti inbraak folie in de 12M kwaliteit.