Top
Inbraakwerende raamfolie
Combi-folie anti inbraak 7M/anti inkijk
Nieuw

Combi-folie anti inbraak 7M/anti inkijk

€ 39,50

Inbraakwerende folie zorgt voor meer veiligheid

Door het plaatsen van inbraakwerende raamfolie, of veiligheidsfolie, worden inbraken en berovingen ontmoedigd. Bovendien zorgt inbraakwerende glasfolie ook voor verhindering van rondvliegende glasscherven die letsel kunnen veroorzaken. De folie is taai, helder en onzichtbaar, wat ervoor zorgt dat het kapot slaan van het glas sterk wordt vertraagd. Inbraakwerende glasfolie biedt dus een hoge weerstand tegen inbraak!
 

Waarom inbraakwerende folie aanbrengen op uw ramen?

Aan de binnenzijde van het glas wordt de inbraakvertragende folie geplaatst. Mocht er zich een situatie voordoen waarbij het raam kapot geslagen wordt, dan zorgt de raamfolie ervoor dat de scherven vast blijven zitten in de taaie hechtlaag van de folie. De inbraak wordt vertraagd en inbrekers zullen snel besluiten om hun activiteiten te staken. Uw zicht naar buiten blijft overigens ongehinderd wanneer de inbraakwerende raamfolie is geplaatst; de folie is namelijk transparant helder. Daarnaast houdt de raamfolie ook 99% UV straling tegen en blijft de lichtinval naar binnen ongewijzigd.


Inbraakvertragende folie wordt vaak gecombineerd

Tegenwoordig is het mogelijk om inbraakwerende glasfolie te combineren met een ander soort folie, namelijk zonwerende folie. Deze combinatie zorgt ervoor dat niet alleen inbrekers, maar ook de warmte en 99% UV straling buiten blijven. Hier vindt u de verschillende prijzen voor inbraakwerende raamfolie. Indien u vragen heeft over dit product, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!