nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment /

Zonwerende rolgordijnen


Zonwerende rolgordijnen

Wanneer na een koude vochtige herfst en winter eindelijk de zon weer begint te schijnen, is het natuurlijk heerlijk om deze warme zonnestralen in je huis te krijgen. De zonnewarmte is een verademing die ons blij en gelukkig maakt.

 

Maar, dat kan veranderen op het moment dat deze zonnestralen onze leef- en werkomgeving hindert. Voorheen kon je alleen maar permanente zonwerende raamfolie op je ramen plakken en moest je dus een keuze maken tussen comfortabel wonen of zonnestralen in je huis. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

 

Zonwerende rolgordijnen zijn dé oplossing

Zonwerende rolgordijnen van Raamfolie-Winkel.nl bieden optimale bescherming tegen zon en schittering. Deze rolgordijnen zijn lichtdoorlatend en zonwerend, dit wil zeggen dat je wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Het zijn anti-inkijk rolgordijnen. Deze hebben een uitstekend zicht naar buiten en zijn veilig te plaatsen voor elk glas type. De kwaliteit van de zonwerende rolgordijnen voldoen namelijk aan de hoge eisen van de VDU-werkplek regeling.

 

Onze zonwerende rolgordijnen zijn gebouwd in een cassette van 36 x 36 mm, waarin ophangsystemen tot 240 cm lang kunnen worden geplaatst. De rolgordijn cassette is te combineren met vier verschillende zijprofielen. Dit maakt het mogelijk om voor bijna ieder raam een passend rolgordijn samen te stellen.

 

Zelf uw zonwerende rolgordijnen voor binnen creëren?

Kies uit onze fraaie standaard- of de smaakvolle designserie. Tevens is er volop keus om zelf uw eigen anti-inkijk zonwerende rolgordijnen te creëren voor binnen. De kwaliteit van de  rolgordijnen vormen een harmonieus geheel in uw interieur, zijn nauwkeurig passend en eenvoudig te monteren. Wilt u meer weten over onze zonwerende rolgordijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


MEET INSTRUCTIE