nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00

Betalen

Betaalmethoden - Veilig betalen op verschillende manieren

Ideal

Snel en veilig uw aankoop online betalen via iDeal. Wij werken hiervoor samen met onze betaalprovider Mollie.

Ideal wordt ondersteund door de volgende banken:
 

ABN AMRO
ASN Bank
Friesland Bank
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers

PayPal 
Als u kiest om via PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. U kunt u hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met uw bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. 
U ontvangt na betaling een ontvangstbevestiging. 

MisterCash
Indien u beschikt over een Belgische bankrekening kunt u uw bestelling eenvoudig, veilig en snel afrekenen via Bancontact / Mister Cash. Bancontact / Mister Cash is momenteel het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Bancontact / Mister Cash is gebaseerd op internetbankieren. Dit houdt in dat u de betaling verricht binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank. Als klant van één van de deelnemende banken kunt u direct online betalingen doen via Bancontact / Mister Cash, zonder dat u zich eerst dient te registreren of speciale software hoeft te installeren. 
Alle grote Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact / Mister Cash: 

Dexia
Fortis
ING
FINTRO
KBC
CBC
AXA bank
VDK Spaarbank. 

Bankoverschrijving (Vooruit betaling)
Indien u kiest voor vooruit betaling per bankoverschrijving, dan betaalt u het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan ons rekeningnummer. Nadat wij uw betaling ontvangen hebben sturen wij u een bevestiging per E-Mail. Uw bestelling wordt verstuurd nadat wij het aankoopbedrag volledig ontvangen hebben.
 

Rembours (Achteraf betaling)
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. U dient het bedrag contant te voldoen aan de chauffeur. De kosten voor een levering onder rembours bedragen € 12,35 (Excl. € 5,99 verzendkosten)