nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00

Raamfolie-Winkel.nl | Bestellen & Verzenden

Bestellen

Bij Raamfolie-winkel.nl bestelt u eenvoudig online zonder dat u vooraf een account hoeft aan te maken. Persoonsgegevens en betaalopdrachten worden in een beveiligde omgeving verwerkt. De voorraad op de website is altijd actueel en alle prijzen zijn inclusief BTW. Nadat u de bestelling heeft afgerond, wordt er automatisch per e-mail een bestelbevestiging met uw bestelgegevens toegezonden. Raamfolie-winkel.nl behandelt iedere bestelling met de meeste zorg.


Verzendkosten
De verzendkosten zijn niet inbegrepen bij de prijs. De verzendkosten in Nederland bedragen slechts € 6,95 per bestelling voor verpakking tot 1 meter lengte ( klein verpakking) en € 9,55 voor verpakking tot 175 cm lengte, (groot verpakking)

De verzendkosten in Belgie bedragen slechts € 12,50 per bestelling voor verpakking tot 1 meter lengte ( klein verpakking) en € 15,50 voor verpakking tot 175 cm lengte, (groot verpakking)

Verzendmethode

Zodra het pakket is overgedragen aan PostNL ontvangt u een verzendbevestiging met daarin een link naar de Track & Trace code. Hiermee kunt u het pakket zelf volgen. Wanneer u niet thuis bent, zal PostNL uw pakket de volgende werkdag of op zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer uw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar u het pakket af kunt halen. Op deze manier hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven en kun u het toch snel in ontvangst nemen!