Top
UV-werende raamfolie

Uv-werende raamfolie is de oplossing tegen verkleuring!

Deze glasheldere uv werende folie blokkeert de schadelijke UV-stralen, terwijl het zicht naar binnen ongewijzigd blijft. Bij huiskamers of etalages is het juist gewenst dat er binnen gekeken kan worden en dat de kleuren niet door de UV-stralen verkleuren. Daarom wordt vaak een heldere UV werende folie gebruikt die voorzien is van metaaldeeltjes die dit ongunstig effect van de zon tegen gaan.

UV-werende raamfolie bevat speciale UV-blockers

Met deze UV werende raamfolie dus sterk verminderde kans op verkleuring! Deze glasfolie is ook verkrijgbaar met als combinatie UV-werend en Zonwerend. De folie wordt vaak toegepast in woonhuizen en etalages van winkels.

UV-werend| Excellent | Amber getint

UV-werend| Excellent | Amber getint

€ 29,99

UV-werende folie is transparant en neutraal getint

UV werende raamfolie is neutraal getint en dus nauwelijks zichtbaar. Dit is speciaal zo ontwikkeld omdat deze folie vaak wordt toegepast in woonhuizen en etalages van winkels. Dit omdat het hier juist wenselijk is dat men naar binnen kan kijken. 

UV-werende amberkleurige raamfolie. UV werende raamfolie kan ook uitgevoerd worden in een Amberkleur. Deze geel/oranje kleur zorgt ervoor dat in bijvoorbeeld laboratoria geen schadelijke UV straling aanwezig kan zijn.