Top
Gekleurde raamfolie transparant

Gekleurde folie combineren voor een fantastisch effect


Gekleurde folie is verkrijgbaar in een groot aantal uni-kleurige uitvoeringen, ondoorzichtig bijv. om ramen en deuren mee te beplakken en doorzichtig om gekleurd glas te creëren. Een met gekleurde folie bewerkt glaspaneel maakt van uw omgeving een heel eigen sfeerplek. Gekleurde folie is verkrijgbaar in een dekkende en een transparante versie.

Gekleurde raamfolie is erg populair


Momenteel is de gekleurde raamfolie (gekleurd glas) erg populair. Deze zelfklevende transparante gekleurde raamfolie is goed toepasbaar in vitrines, etalages, raampartijen, spiegels en glaspanelen. De zelfklevende dekkende gekleurde raamfolie is bijvoorbeeld zeer geschikt als u uw raampartij wilt gebruiken als wand. Toepasbaar in winkels, kantoren of scholen.Gekleurd glas - binnen en buiten

Er zijn tal van gekleurd glas toepassingen mogelijk, zowel buiten als binnen. Gekleurd glas kan een gedateerd gebouw een heel moderne eigentijdse look geven. Gekleurde raamfolie wordt o.a. gebruikt in scholen en kantoren, maar ook bij u thuis. De plakfolie voor gekleurd glas kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde worden aangebracht. Laat uw fantasie maar werken. Bij HR+, HR++ en HR+++ alleen aan de buitenzijde aan te brengen.

Gekleurde folie is zeer eenvoudig aan te brengen Bij al onze folies wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen en natuurlijk kunt u ook altijd bellen!
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 uur 's morgens tot 21.00 uur 's avonds.