Top
Autoglasfolie

Autoglasfolie
Auto raamfolie is een zeer dunne folie die op ruiten van de auto geplakt kan worden. 
De polyesterfilm wordt aan de binnenzijde van de ruiten aangebracht. De folie heeft een plaklaag waardoor de folie stevig bevestigd kan worden op de ruit.


De raamfolie bevat blockers die een thermisch schild vormen tegen het zonlicht en de schadelijke uv-straling. De temperatuur in de auto wordt daardoor veel aangenamer. 
De auto raamfolie is opgebouwd uit een dubbele laag en voorzien van een anti-kras laag. De raamfolie is ontspiegeld, zodat er geen reflectie of weerkaatsing is.

De autoraamfolie is er in verschillende lichtdoorlaatbaarheid. De lichtdoorlaatbaarheid van de raamfolie is beschikbaar in:  20%, 35%, 50%. Donker, middel en licht getint.
Een raamfolie met een lichtdoorlaatbaarheid van 5% kan vanaf de B-stijl op de autoruiten geplakt worden. Door het verschil in de lichtdoorlaatbaarheid wordt er gesproken over tinten of blinderen.

Behalve zelfklevend is er ook statische zonwerende raamfolie verkrijgbaar. Eenvoudig op en van het glas te halen wanneer u tijdelijk uw ramen wilt beschermen tegen de zon.

Auto Raamfolie - INT - Licht getint
Nieuw

Auto Raamfolie - INT - Licht getint

€ 11,50
Auto Raamfolie - INT - Middel  Grijs getint
Nieuw
Auto Raamfolie - INT- donker getint
Nieuw

Auto Raamfolie - INT- donker getint

€ 11,50
Reinigingsadvies

De autoraamfolie kan makkelijk schoongemaakt worden met water en een beetje huishoud azijn. Pas wel op voor bijvoorbeeld zandkorrels of gereedschappen met scherpe randjes want dan kan de folie beschadigd raken. Ook is het beter geen scherpe of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken.