nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Hout W 101

Houten meubelstickers Wilt u wat aanpassingen doen in uw interieur, maar heeft u geen zin in een verbouwing of extra kosten die daarbij komen kijken? Denk dan eens aan interieurfolie met hout print...

€ 39,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Houten meubelstickers

Wilt u wat aanpassingen doen in uw interieur, maar heeft u geen zin in een verbouwing of extra kosten die daarbij komen kijken? Denk dan eens aan interieurfolie met hout print! Wij bij Raamfolie-Winkel.nl beschikken over veel verschillende soorten houten meubelstickers. Deze meubelfolie kun je op verschillende meubelstukken aanbrengen.


Het aanbrengen van de houten meubelstickers is gemakkelijk en de interieurfolie is zelfklevend, waardoor deze stevig aan uw meubels zullen blijven plakken. De houten interieurstickers zijn bestelbaar in verschillende maten per 2 meter. 

Interieurfolie van hout voor meubels en meer...

U kunt interieurstickers op verschillende manieren gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan afzonderlijke meubels tot het compleet uitvoeren van keukenfronten, deuren, tegels, kasten, trappen, wanden en vloeren. Op deze manier kunt u uw interieur een boost geven met interieurstickers van hout

Montage van en garantie op de houten meubelstickers

Een van de voordelen van onze houten interieurfolies is dat u het heel goed zelf kunt aanbrengen. De interieurfolies zijn kras- en schokbestendig en beschikken over een luchtkanalensysteem, waardoor het verwijderen van luchtbelletjes gemakkelijk gaat zonder dat u de folie los moet maken. Wanneer u een föhn gebruikt tijdens het aanbrengen van de houten interieurstickers, worden de stickers vervormbaar (vanaf 175 graden). Wilt u de folie weer verwijderen? Ondanks de erg goede kleefeigenschappen is dit geen probleem en erg makkelijk. De houten meubelstickers laten geen lijmresten achter en tot die tijd heeft u fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar (bij binnengebruik). De economische levensduur van de houten meubelstickers loopt wel op tot 17 jaar. U kunt dus lang plezier hebben van onze folie! Onze meubelfolie met houtprint zijn populair in elk woon- en werkgebied!

Neem contact met ons op 

Wilt u meer informatie over onze houten meubelstickers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u helpen met uw vraag en eventueel een offerte opstellen bij interesse.  
Titel: Meubelstickers met houtprint kopen? Wij zijn dé expert in Interieurfolie!

Omschrijving: Hét adres voor houten interieurfolie. ✅ Professioneel & vakkundig ✅ Gratis verzending > €50 ✅ Uit voorraad leverbaar. Bekijk onze houten meubelfolie »


Ontdek de voordelen van onze meubelfolies in houtlook:

*Tal van structuren en tinten beschikbaar
*Tastbaar relief in het oppervlak
*Goedkoop alternatief voor nieuw meubilair
*Geschikt om onderscheidende meubelstukken te vervaardigen 
*Permanent hittebestendig en waterafstotend
*Krasbestendig en veerkrachtig
*Gemakkelijk te reinigen en schoon te houden