nl en fr
Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Raamfolie Assortiment / UV-werende raamfolie /

UV-werend | Excellent | Tegen verkleuring

UV-werend | Excellent | Tegen verkleuring

UV-werende raamfolie is de oplossing tegen verkleuring van uw interieur!   
Deze UV-werende raamfolie is de perfecte oplossing tegen verkleuring. Deze folie blokkeert de schadelijke UV-stralen ter...

€ 26,95
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

UV-werende raamfolie is de oplossing tegen verkleuring van uw interieur!

 


Deze UV-werende raamfolie is de perfecte oplossing tegen verkleuring. Deze folie blokkeert de schadelijke UV-stralen terwijl het zicht naar binnen ongewijzigd blijft. Bij huiskamers of etalages is het juist gewenst dat er binnen gekeken kan worden, maar dit mag niet ten koste gaan van de kleuren.Hier wordt dan ook vaak een heldere UV-werende folie gebruikt die voorzien is van metaaldeeltjes die dit effect tegen gaan.


UV-werende folie is transparant en dus niet zichtbaar

 

UV-werende raamfolie is neutraal getint en dus nauwelijks zichtbaar. Dit is speciaal zo ontwikkeld omdat deze folie vaak wordt toegepast in woonhuizen en etalages van winkels. Dit omdat het hier juist wenselijk is dat men naar binnen kan kijken.


UV-werende folie is eenvoudig aan te brengen

 

UV-werende folie is een folie welke eenvoudig aan te brengen is. De folie is van hoge kwaliteit, en dus zeer makkelijk aan te brengen op uw ramen. Bij al onze raamfolie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen.

 

Formaat:
 

U kunt het formaat kiezen onder het tabje ; Formaat

** Op maat levering mogelijk! Neem contact met ons op. **