Top
Raamfolie Winkel – Voor al uw raamfolie en glasfolie

Raamfolie Winkel is dé specialist op het gebied van plakfolie

Raamfolie-Winkel.nl maakt het bestellen van raamfolie voor iedereen mogelijk. Onze plakfolie komt rechtstreeks uit de vakhandel waardoor we u continu een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ons assortiment bestaat uit allerhande raamfolies welke u eenvoudig zelf kunt aanbrengen op uw raam. Daarnaast bieden wij de service om de door u bestelde raamfolie door ons montageteam vakkundig te laten monteren.

Statische en zelfklevende raamfolie online bestellen

Onze zonwerende folie en decoratiefolie zijn te bestellen in een statische en een zelfklevende variant. Het verschil hierin zit hem in het gebruik van statische elektriciteit ten opzichte van lijm. Statische raamfolie hecht zich vast aan uw raam door middel van statische elektriciteit, hierdoor blijven er geen lijmresten achter op het glas, is het makkelijker te verwijderen en eenvoudig te hergebruiken. Zelfklevende glasfolie plakt door middel van lijm en is eenvoudiger te monteren dan de statische variant.

Houd de zon buiten met onze zonwerende folie

Enkel- en dubbelglas bieden weinig bescherming tegen uv-straling in de lente en zomer, waardoor uw huis, kantoor of school in korte tijd snel opwarmen. Onze zonwerende raamfolies bieden een oplossing hiervoor. Kies ervoor om de warmtewerende glasfolie interieur (binnenkant) of exterieur (buitenkant) te gebruiken, laatstgenoemde variant onderscheidt zich door een betere bescherming tegen de weersinvloeden. Daarnaast wordt er een onderscheid gemaakt tussen neutrale- en spiegelende zonwerende folie.

Maak uw huis gezelliger met onze decoratiefolie

Een eenvoudige en goedkope manier om uw huis aan te kleden is raamdecoratie folie. Op onze website zijn verschillende patronen en meer dan 15 soorten gekleurde raamdecoratie te vinden. Een bijzondere decoratieve plakfolie is onze glas in lood raamfolie. Deze originele motieven kunnen uw gewone ruit een heel andere uitstraling geven en worden bijvoorbeeld gebruikt op bovenramen, kamerdeuren en in gangen.

Verminder inkijk met onze verduisterende raamfolie

Wij bieden meerdere soorten plakplastic voor uw ramen aan wanneer u behoefte hebt aan meer privacy in uw woonruimte of pand. Allereerst kunt u kiezen voor anti inkijk folie, deze wordt ook wel privacy folie genoemd en het resultaat lijkt na aanbrengen op een gezandstraalde ruit. Het voordeel van deze geblindeerde raamfolie is dat deze pottenkijkers tegenhoudt, terwijl de folie wel licht doorlaat. Een ander product dat ongewenste inkijk tegenhoudt, is spiegelfolie. Deze plakfolie voor de binnenkant van uw raam zorgt ervoor dat mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken, maar u wel gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Het spiegeleffect werkt doordat het binnen donkerder is dan buiten, waardoor deze spiegelende folie ‘s nachts (gedeeltelijk) haar werking verliest.

Bescherm uzelf met onze veiligheidsfolies

Een goedkope manier om uw bestaande glas te upgraden naar veiligheidsglas is onze veiligheidsfolie. Deze voldoet aan alle ARBO en NEN-3569 EN12600 eisen, zodat uw glas erkend wordt als veiligheidsglas. In tegenstelling tot gewoon glas, ontstaan er door deze folie geen gevaarlijke situaties wanneer er ruitbreuk optreedt bij calamiteiten. De veiligheidsfolie op het glas biedt immers voldoende bescherming door de glasscherven bij elkaar te houden. Om die reden wordt de folie bijvoorbeeld toegepast op scholen, kinderdagverblijven en in winkels. Wilt u uw pand beschermen tegen inbraken of ergere zaken? Kies dan voor inbraakwerende folie of explosiewerende folie. Anti-inbraak folie wordt aan de binnenkant van de ruit aangebracht en zorgt ervoor dat het kapot slaan van het glas sterk wordt vertraagd. Wanneer er van buitenaf op de ruit wordt geslagen, zorgt deze sterke folie ervoor dat de glasscherven vast blijven zitten. De hoogste bescherming van uw ruiten geniet u van explosiewerende folie. Dit is de sterkste raamfolie in ons assortiment en beschermt u tegen rondvliegende glasscherven.

Raamfolie op maat bestellen? Geen probleem!

Doordat wij beschikken over een hoogwaardige glasfolie snijmachine en een kleurenprinter zijn wij in staat om de folie voor uw ramen op ieder gewenst formaat te snijden. Daarnaast kunt u bij ons uw eigen raamfolie of raamstickers ontwerpen! Denk bijvoorbeeld aan decoratiefolie met uw bedrijfslogo of een andere afbeelding. Plakfolie op maat wordt verwerkt uit anti inkijk folie, gekleurde raamfolie of printfolie. Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen van uw eigen raamstickers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.